© Royal Haber

İtirafçı Nevzat Bahtiyar'dan Şok Açıklama: 'Salim, Narin Güran'ı Ben Öldürdüm'

Diyarbakır'da katledilen Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı. Cinayette itirafçı olan Nevzat Bahtiyar, cezaevinden çıkarılarak adliyeye getirildi. Bahtiyar, yaptığı açıklamada cinayetin tüm ayrıntılarını açıklayacağını belirtti. İddialarına göre, Narin'in amcası Salim, Narin'in annesinin ilişkisini görmesi üzerine küçük kızı öldürdü. Cesedi, cinayet sonrası Bahtiyar'a veren Salim, ondan cesedi yok etmesini istedi. Bu gelişmeler, cinayetin aydınlatılması açısından kritik bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde yaşanan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. 21 Ağustos'ta Kuran kursundan çıktıktan sonra kaybolan küçük kızın cesedi, 8 Eylül’de dere yatağında bulunmuştu.

Olayın ardından tutuklanan Nevzat Bahtiyar, cezaevinde vicdan azabı çektiğini belirterek, her şeyi anlatmak istediğini ifade etti. Adliyeye getirilen Bahtiyar, 4 saat boyunca sorgulandı. İfadesinde, Narin’in boğulma olayında amca Salim Güran’ın sorumlu olduğunu ileri sürdü.

"Narin’in Annesiyle İlişki Yaşamış"

Bahtiyar, Salim’in Narin’in annesi Yüksel ile ilişkisi olduğunu ve bu durumu gören Narin’in boğarak öldürüldüğünü iddia etti. Salim’in, "Bu kızı ben öldürdüm, artık sen de benim suç ortağımsın" dediğini belirten Bahtiyar, olay anında yaşananları da detaylandırdı.

"Cesedi Yok Etmemi İstedi"

Bahtiyar, Salim’in, Narin’in cesedini yok etmesini ve bunun karşılığında 200 bin lira teklif ettiğini açıkladı. Olayın ardından Narin’in cesedini bir battaniyeye sararak, kendi aracına bıraktığını ifade etti. Cesedi Eğertutmaz deresine attığını ve üzerini büyük bir taşla örttüğünü söyledi.

Narin’in Annesi Olayı Gözyaşlarıyla İzledi

Olay sırasında Narin’in annesi Yüksel’in evin önünde ağlayarak beklediğini ifade eden Bahtiyar, "Kapı önünde Narin’in terlikleri vardı. Yüksel’in gözyaşları hâlâ aklımda" dedi.

Nevzat Bahtiyar, ifadesinin ardından yeniden cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER