© Royal Haber

Adana'da Korkunç Kaza: 3 Kişi Yaşamını Yitirdi, 8 Yaralı

Adana'nın Seyhan ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı. Kazanın, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu iki aracın kafa kafaya çatışmasıyla ortaya çıktığı belirtildi.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, Yumurtalık Serbest Bölge bağlantı yolunda meydana gelen korkunç trafik kazası, tüm bölgeyi yasa boğdu. İlk belirlemelere göre, bir TIR ile servis minibüsünün çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi yaralandı.

Kaza, 01 ALJ 044 plakalı TIR ile 31 C 7065 plakalı servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana geldi. Araç sürücülerinin kimlikleri henüz belirlenemedi. Çarpışmanın etkisiyle servis minibüsünde bulunan yolcular ağır yaralandı. Olay yerine hızla sağlık ekipleri ve itfaiye sevk edilirken, yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Yetkililerden gelen bilgilere göre kazada hayatını kaybeden 3 kişinin kimlik tespiti çalışmaları sürüyor. Yaralıların durumu ise ciddiyetini koruyor. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazanın nedenine ilişkin incelemeler devam ediyor.

Bölge halkı bu üzücü olayın ardından trafik kurallarına daha fazla dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yaparak, yetkililerden bu yolda gerekli önlemlerin alınmasını talep etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER