© Royal Haber

Son Dakika Haberi... Ankara-Yüksekova Seferini Yapan Uçak Pistten Çıktı!

Bugün saat 11.30'da Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan havalanan uçak, Yüksekova'daki Selahaddin Eyyubi Havalimanı'na iniş yaptığı sırada kayakla pistten çıktı.

Bugün sabah saatlerinde, Ankara'dan Hakkari'nin Yüksekova ilçesine giden yolcu uçağı, yağışlı hava koşulları nedeniyle iniş sırasında pistten çıktı. VF4316 sefer numaralı uçak, saat 11:30'da Ankara Esenboğa Havaalanı'ndan havalandıktan sonra Yüksekova Selahattin Eyyübi Havaalanı'na iniş yaparken pistten çıkarak ön tekerleri çamura saplandı.

Olay anını sosyal medyada paylaşan bir yolcu, “Bizim de içinde bulunduğumuz uçak, pisti geçerek ön tekerleri çamura saplandı. Çok şükür herhangi bir yaralanma ve can kaybı yok. Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun inşallah,” ifadelerini kullandı.

Yetkililer, yolcuların sağlık durumlarının iyi olduğunu ve uçağın piste geri çekilmesi için çalışmaların başlatıldığını duyurdu. Olay sonrası hava yolu ulaşımında herhangi bir aksamaya yol açmadığı belirtildi. Yolcuların güvenliği için gereken tüm önlemlerin alındığı bildirildi.

Ayrıntılar geliyor...

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER