© Royal Haber

İYİ Parti'de İstifa Depremi: İl Başkanı ve 40 Kişilik Grup Partiden Ayrıldı

İYİ Parti'nin Şırnak teşkilatında peş peşe gelen istifalar partinin içindeki krizi derinleştiriyor. İl Başkanı Mehmet Yılmaz İlçi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı görüşmelerde, kendisiyle birlikte 41 kişi İYİ Parti'den faydalandığını duyurdu.

İYİ Parti'de yaşanan artış hızı kesilmeden devam ediyor. Son olarak partinin Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale'nin ayrılmasının ardından, İYİ Parti'nin Şırnak'ta da büyük bir istifa yaşandı.

İYİ Parti Şırnak İl Başkanı ve 41 Kişi İstifa Etti

İYİ Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Yılmaz İlçi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı incelemelerde, il başkanlığı görevinden ve partiden istifa ettiğini duyurdu. İlçi, görüşmesinde birlikte İYİ Parti Şırnak İl Yönetimi ve İl Disiplin Kurulundan toplam 41 kişiden de istifa ettiğini belirtti. İlçi, “İYİ Parti Şırnak İl Başkanlığı görevinden istifade ettim. Başkanlığını genel olarak İYİ Parti Şırnak İl Yönetiminden ve İYİ Parti Şırnak İl Disiplin Kurulunda olanlardan toplam 41 kişi kullanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

İYİ Parti'de İstifa Krizi derinleşiyor

2023 yılından bu yana İYİ Parti'de yaşanan iç huzursuzluklar, peş peşe gelen istifalarla devam ediyor. Birçok il ve ilçe teşkilatında önemli isimler görevlerinden ayrılmışken, partinin kurucularından Koray Aydın ve diğer üst düzey organizasyonda partiden kopmuş durumda.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER