© Royal Haber

'Ayağından Vuruldu' İddiaları Sonrası Özgür Özel'den Röntgen Filmi Paylaştı!

CHP lideri Özgür Özel, ayağının kırılmasının ardından ortaya atılan 'ayağından vurulduğu' ve 'alkollüyken düştüğü' iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Röntgen filmlerini paylaşan Özel, iddialara, 'Ahlak dışı kampanya, FETÖ’cü hesapların yalanı' diyerek tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçirdiği bir ev kazası sonucunda ayağının kırıldığı ve bu nedenle tedavi gördüğü bilgisini kamuoyu ile paylaşmıştı. Ancak sosyal medyada bu olayla ilgili farklı iddialar ortaya atıldı. Bazı hesaplar, Özel'in aslında ayağından vurulduğunu iddia etti.

Özgür Özel, Sözcü Gazetesi'nden Saygı Öztürk'e yaptığı açıklamada, bu iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek, FETÖ'cü hesaplar tarafından yayılan bu tür yalanların asılsız olduğunu vurguladı. İddiaların önüne geçmek amacıyla ayak röntgen filmlerini paylaştığını ifade eden Özel, bu tür dezenformasyonlarla uğraşmak zorunda kalmanın kendisi için bir zul olduğunu söyledi. 

Ayrıca, Özel, memleketin sorunlarına odaklanmaları gerektiğini ve bu tür gündemlere teslim olmayacaklarını belirtti. Bu açıklamalarla birlikte, Özgür Özel, asıl önceliklerinin ülkenin sorunlarına çözüm üretmek olduğunu bir kez daha dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER