© Royal Haber

Safir dizisinde bu hafta neler olacak?

Yayımlandığı ilk bölümden beri izleyicilerin severek takip ettiği Safir dizisinde bu hafta neler olacak? Sır perdesi aralanacak mı? Kardeşler birbirlerine düşecek mi? Feraye şimdi ne yapacak?

Her hafta yayımlanan bölümleriyle, senaryosuyla şaşırtan ve merak uyandıran Safir dizisi, bu hafta da merakla bekleniyor. Dizi ilerledikçe sır perdeleri aralanmaya başladı. Yaşanan gelişmelerle merak uyandırılmaya devam ediliyor. Heyecanlı bekleyiş sürerken, sevilen dizinin geçen hafta yayımlanan bölümü de oldukça dikkat çekti. 
Safir geçen hafta 11. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Ateş'in itirafı ise herkesi şaşırttı. Ateş'in Feraye'ye olan duyguları karşılıksız kaldı. Bunun üzerine şüphelenen Ateş'in kafasında soru işaretleri kaldı. Yaman'la yüzyüze gelmemeye özen gösteren Feraye ne yazık ki bunu başaramaz. Her defasında birbirine çekilen ikili bu durum karşısında üzgün olmalarını gizleyemez. Şirkette ise işler bir anda karışır. Feraye'nin güç peşinde olduğunu düşünen Yaman, dedesini ittifak teklifini kabul eder. Ancak işler daha da çıkmaz bir hal alır. Ömer Beyin verdiği kararı, Ateş bozar. Dedesinin sağlık raporunu toplantıda herkese gösteren Ateş, Yaman'ı saf dışı bırakmaktadır. Asıl bomba ise Ateş'in Feraye'nin hamile olduğunu ilan etmesi...
Bakalım ilerleyen bölümlerde seyircileri ne bekliyor?

Safir her Pazartesi saat 20.00 Atv ekranlarında seyirci ile buluşuyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER