© Royal Haber

Narin cinayeti: Amcanın ses kaydı ortaya çıktı: 'Kız öldü mü Ramazan?'

Diyarbakır'da kaybolduktan sonra cansız olarak bulunan 8. şahıs Narin'in cinayet soruşturması devam ederken, cinayeti aydınlatabilecek bir ses kaydı bulundu. İşte detaylar...

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturmada önemli gelişmeler yaşandı. Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında, anne ve ağabeyi dahil olmak üzere toplam 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturma Derinleşiyor

Cinayetle ilgili soruşturma devam ederken, olayın çözülmesine dair önemli bir ses kaydı dosyaya eklendi.

Ses Kaydı Ortaya Çıktı

Tutuklanan kişiler arasında Narin Güran'ın amcası Salim Güran’ın işçisi Ramazan Atasoy da bulunuyor. Narin’in kaybolmasının ardından Salim Güran ile Ramazan Atasoy arasında gerçekleşen telefon görüşmeleri gün yüzüne çıktı. Ses kayıtlarında, Salim Güran’ın işçisi Ramazan Atasoy’a “Ramazan, kız öldü mü?” şeklinde bir soru yönelttiği duyuluyor. Ses kayıtlarından, Narin’in Ramazan Atasoy’a sağ olarak teslim edildiği bilgisi de elde edildi. Ayrıca, itirafçı Nevzat Bahtiyar ile Ramazan Atasoy’un birlikte oldukları ortaya çıktı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER