© Royal Haber

Milli Eğitim Bakanı Kayseri’ye geliyor

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere yarın (16 Kasım Perşembe) Kayseri’ye geliyor. Bakan Tekin’e Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki eşlik edecek

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere yarın (16 Kasım Perşembe) Kayseri’ye geliyor. Bakan Tekin’e Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki eşlik edecek. 
Kayseri iki bakanı birden ağırlamaya hazırlanıyor. Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki  yarın Kayseri’de bir dizi açılış, toplantı ve ziyaretlerde bulunacak. İki bakanın ilk durağı saat 09.30’da Kayseri Valiliği olacak. Valilik ziyaretinin ardından Tekin ve Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne geçerek Başkan memduh büyükkılıç’ı ziyaret edecek. İki bakan öğleden sonra ise saat 14.00’da Hacı Şükrü Bayraktar Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nun açılışana katılacak. Bakanların buradan sonraki durağı saat 15.00’da Ak Parti İl Başkanlığı olacak. Yusuf Tekin ve Mehmet Özhaseki, saat 15.30’da ise Kayseri Sanayi ve Ticaret Odalarının temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirecek. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER