© Royal Haber

Kayserispor'dan tribüne 'İstanbul ayarı'

Fenerbahçe sempaatizanlarının Kayserispor tribününe girmesini önlemek için ilk kez ted.irler alındı. Bu durum olumlu karşılanırken, bilet fiyatlarının ligin ilk haftasında oynanan Galatasaray maçı ile aynı olması dikkat çekti.

Kayserispor, Fenerbahçe ile oynaacağı maçın biletlerini satışa sunarken, evsahibi tribününe Fenerbahçeli taraftarların girmemesi için önemli adımlar attı. Bu önemli kararları Kayseri il Güvenlik Kurulu’da onayladı. Fenerbahçe logolu kartlar sadece misafir takım tribünden bilet satın alabilecekleri için Kayseri tribününden bile alamayacak. Bu durum bir çok maçta yaşanan hoş olmayan olayların önüne geçilmesi için önemli bir adım olarak nitelendirildi. Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Fenerbahçe Misafir Tribün Biletleri daha sonra satışa sunulacaktır. Kayseri il Güvenlik Kurulu kararı gereğince son 24 saat dahil tüm ev sahibi ve misafir takım biletleri ile 2023/2024 sezonu Kayserispor kombineleri transfere kapalı olacaktır. Kayseri İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince son 90 gün içerisinde Fenerbahçe logolu Passolig kartını iptal eden kişiler ev sahibi tribünlerden bilet/transfer alamayacaklardır. Ev Sahibi takım biletleri, Fenerbahçe logolu Passolig Kartlar hariç tüm Passolig kartlar ile satın alabilecektir. Fenerbahçe logolu kartlar sadece misafir takım tribünden bilet satın alabileceklerdir” denildi. Bu durum İstanbul takımlarının Kayseri’ye geldiği maçlarda yaşanan ve Kayseri tribünlerini geren olayların yaşanmasının önüne geçilmesi için önemli bir adım olarak değerledirildi. 
Bilet fiyatları el yakıyor
Öte yandan satışa çıkartılan biletlerin fiyatlarının ligin ilk haftasında oynanan Galatasaray maçı biletleri ile aynı olması dikkat çekti. Bu duram, “Kayserispor yönetimi, iç sahada İstanbul takımları ile oynanan maçların fiyatlarını sabitledi” yorumlarını beraberinde getirdi. Diğer iç saha maçlarına göre oldukça yüksek açıklanan bilet fiyatları şöyle: 
Batı Balkon (tüm bloklar) bilet fiyatı: 1.500 TL
Batı Alt tribün (tüm bloklar) bilet fiyatı: 1.250 TL
Doğu Alt tribün (tüm bloklar) bilet fiyatı: 900 TL
Doğu Üst tribün (tüm bloklar) bilet fiyatı: 750 TL
Kuzey Üst tribün (tüm bloklar) bilet fiyatı: 650 TL
Güney Alt tribün (tüm bloklar) bilet fiyatı: 650 TL
Misafir tribün bilet fiyatı: 845 TL

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER