© Royal Haber

Yabancı Kuralında Son Nokta: TFF Resmi Açıklamayı Yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un yabancı oyuncu sınırıyla ilgili yaptığı başvuruyu değerlendirdi ve son kararını verdi. Üç büyük kulüp, mevcut yabancı oyuncu kuralının esnetilmesi talebiyle TFF'ye başvuruda bulunmuştu. İşte detaylar...

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Tivibu Spor'da katıldığı canlı yayında, Galatasaray ve Beşiktaş ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yabancı oyuncu sınırının değiştirilmesi için başvuruda bulunduklarını açıkladı. Doğan, yaptığı açıklamada TFF'nin bu talebi reddettiğini belirtti. 

"Bizimle beraber Galatasaray ve Beşiktaş'ın da yabancı sınırı konusunda bir yenileme talebi oldu ama TFF bu talebi uygun görmedi ve reddetti. Şu anda bir değişiklik söz konusu değil" diyen Doğan, bu konuda alınan kararı kamuoyuyla paylaştı.

TFF, daha önce yabancı oyuncu kuralını 12'den 14'e çıkarmıştı. Ancak Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, bu sayının daha da artırılmasını talep etmişti. TFF’nin bu başvuruyu reddetmesiyle mevcut yabancı kuralı devam edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER