© Royal Haber

Kardeşler Kulübü...

Hasketbol Spor Kulübü'nün bünyesinde tam 58 kardeş sporcu yer alıyor

Hasketbol Spor Kulübü’nde 2023-2024 sezonunda altyapılarda kardeş olarak antrenmanlara katılan ve müsabakalarda mücadele edecek 58 sporcu bulunuyor. 


Kayseri Basketbolunun önemli kulüplerinden biri olan Hasketbol Spor Kulübü, çok farklı bir konu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kulüp tüm alt yaş kategorilerinde lige katılırken, sporcuların neredeyse yarısını kardeşler oluşturuyor. Kulübün bünyesinde tam 58 kardeş idmanlara devam ederken, tamamı lisanslı şekilde maçlara çıkacak.

Kulüp Başkanı Hasan Aksoyak, altyapı da tüm kategorilerde maçlara çıktıklarını hatırlatarak, kardeşlerin gösterdiği ilginin kendilerini sevindirdiğini söyledi. Bu sezon çeşitli yaş kategorilerinde tam 58 kardeşin takımlarında forma giyeceğini dile getiren Aksoyak, bu durumun her kulüpte yaşanmayacağının altını çizdi. Aksoyak, “2023-2024 sezonu hazırlıklarımız ve çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Antrenmanlara katılan sporcularımızın neredeyse yarısı kardeş sporcularımız. Buda bizleri çok fazla mutlu ediyor. Birçok evde bir çok sofrada ortak konu basketbol, sporcularımızın yürekleri basketbol sevgisi ile dolu. Abileri ablaları kardeşlerine rol model oluyor. Birlikte aynı sahada aynı amaç doğrultusunda ter akıtıyorlar, mücadele ediyorlar. Altyapımız, basketbol ailemiz ve basketbol sevgimiz her geçen gün büyümeye devam ediyor. Tüm veli ve sporcularımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Bu sezon Hasketbol Spor Kulübü’nde forma giyecek kardeş sporcular şöyle:
Yahya-Fatmanur Kanay
Almula-Babür Yücel
Ayaz-Ata Potur
Halil-Özgül Öztürk
Eren-Cağrı Durmuş
Elif-Bilge Özdemir
Melike-Melikşah Cephe
Batuhan-Zeynep Köseoğlu
Eymen-Kayra Cağatay
Hamit-İlter Yiğit
Melis-İdil Savruk
Zeynep-Göktuğ Serbest
Kağan-Dilara Coşkun
Ali-Zeynep Duman
Derviş-Cemal Yılmaz
Alya Eliz-İbrahim Efe Göktepe
Emir-Ömer Sert
Eymen-Güray Sağırkaya
Efe-Mert Çakır
Ravza-Hiranur Çarboğa
Kerem-Yiğit Daşdemir
Uras-Batuhan Şahin
Elif-Ertuğrul Şahan
Aras-Asya Bozot
Beren-Cağatay Yöndemli
Ahmet-Ayşe Kılıç
Sura-Furkan Yalnız
Erva-Mirza Özdemir
Yusuf-İsmail Özmen

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER