© Royal Haber

Faruk Koca'nın ifadesine ulaşıldı

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra saha içinde hakem Halil Umut Meler'e yumruk atıp, gözlatına alınan Faruk Koca'nın ifadesine ulaşıldı.

Faruk Koca, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra saha içinde hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Olay sonrası Faruk Koca ve beraberinde ki 2 kişi gözaltına alınarak Sincan Kapalıcezaevine sevk edildi.

Faruk Koca'nın ifadesine ulaşıldı
"Yumruk atmadım. Tokat attım"
Faruk Koca kendini şu sözlerle savundu: "Olay günü maçı tribünden takip ettim. Maç sırasında hakemin verdiği kararlardan dolayı statta büyük gerginlik oluştu. Ben de bundan dolayı çok gerilmiştim. 
Kendimi sakinleştirmek için tutmaya çalıştım ancak maçın bitişi düdüğü ile birlikte hakemin yanına gidip suratına tükürmek ve sözlü olarak tepki göstermek istedim. Sahaya girip hakemin yanına gittiğimde bir anda görüntülerden de görüleceği şekilde hakeme yumruk atmak suretiyle tepki gösterdim. Benim hakeme vurdugum yumruk onu yere düşürecek derecede ağır değildi. Kendisi 5-10 saniye ayakta kaldıktan sonra kendini yere attı. Sonrasında hakemin darp edildiğini öğrendim, yaralanmaları benden dolayı değil sonraki bu darplardan kaynaklanmış olabilir." dedi.

"Pişmanım"
Daha sonra pişman olduğunu dile getiren Koca:"Böyle bir olayın içerisinde bulunduğum için üzgünüm, pişmanım.” ifadelerini kullandı.



 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER