© Royal Haber

Burcu Eken'den skandal sözler

Halil Umut Meler'in yumruklanmasına destek gösteren muhabir Burcu Eken skandal sözlere imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor ve Ankaragücü maçında skandal olaylar yaşandı. Ankaragücü başkanı Faruk Koca'nın, saha içerisindeyken hakem Halil Umut Meler'e yumruk atması tartışmalara neden oldu. Twitter'da vatandaşlar isyan etti. 

Burcu Eken işinden oldu
Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı da bulunan Faruk Koca'yı "Ellerine, kollarına, ayaklarına sağlık" diyerek destek veren muhabir Burcu Eken, paylaşımından dolayı işine son verildi.

Burcu Eken kimdir?
Burcu Eken, 1 Eylül 1990 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan Spor Yöneticiliği ve Spor Gazeteceliği bölümünü bitirdi.  Mezun olduktan sonra TÜRVAK Sinema Televizyon Okulu'nda spikerlik ve sunuculuk eğitimi aldı. Sports TV'de spor yayıncılığı eğitimi aldı ve Hakan Öztürk Medya Eğitim Merkezi'nde diksiyon eğitimi aldı. Eken, profesyonel kariyerine 2013 yılında Sports TV'de başladı. Burada çeşitli programlarda sunuculuk ve spikerlik yaptı. 2016 yılında Habertürk TV'ye transfer oldu. Habertürk TV'de de çeşitli programlarda sunuculuk ve spikerlik yaptı. 2020 yılında ise NTV Spor'a transfer oldu. NTV Spor'da da çeşitli programlarda sunuculuk ve spikerlik yaptı. 
Ankaragücü ile Çaykur Rizespor maçında yaşanan Halil Umut Meler'e karşı yumruk saldırısını destekler nitelikte paylaşım yapan Eken'in, Fairplay Events ile olan bağlantısının bitirildiği ve işten çıkartıldığı belirtildi.


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER