© Royal Haber

Berna Gözbaşı'dan 'NETT' açıklama

Kayserispor Eski Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, futbolda şiddetin nasıl biteceğini açıklarken, "Bende hem mobing hem fiziksel şiddet gördüm" dedi.

Kayserispor’un önceki dönem Kulüp Bakanı Berna Gözbaşı, “Suçlular cezasız kaldığı sürece Türk futbolunda şiddet bitmez” dedi. 
Çarpıcı açıklamalara imza atan Berna Gözbaşı, “Hem fiziksel hem de mobbing noktasında futbolda şiddeti yaşayan bir Kadın, bir İş insanı, bir eski Kulüp Başkanı olarak altını çizmek istiyorum” diye açıklamasına başlayan Berna Gözbaşı’nın futboldaki şiddete dair açıklamaları çok konuşulacağa benziyor.

Özellikle “Futbolda fiziksel şiddeti yaşayan” cümlesi ise merak uyandırdı.
Berna Gözbaşı’nın Kulüp Başkanlığı döneminde kimden fiziksel şiddet gördüğü ise merak konusu olmuş durumda. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada çarıcı ifadeler kullanan Gözbaşı’nın kaleme aldığı o açıklama şöyle: “Hem fiziksel hem de mobbing noktasında futbolda şiddeti yaşayan bir KADIN, bir İŞ İNSANI, bir eski KULÜP BAŞKANI olarak altını çizmek istiyorum; Suçlular cezasız kaldığı sürece Türk futbolunda şiddet bitmez, ülkece hedeflediğimiz başarıya ulaşmamız bir hayal olarak kalır. NETT.”
Önümüzdeki günlerde açıklamaların çok tartışılacağı ifade edilirken, hem mobingi hem de fiziksel anlamda Berna Gözbaşı’nın kimlerden ya da hangi kurumlardan şiddet gördüğünü açıklayıp açıklamayacağı ise merak konusu...

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER