© Royal Haber

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden Son Dakika Açıklaması: Jahrein Gözaltına Alındı

Antalya Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyada Jahrein olarak tanınan Ahmet Sonuç'un gözaltına alındığını ve müstehcenlik suçundan hakkında işlem başlatıldığını açıkladı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya fenomeni Jahrein olarak bilinen Ahmet Sonuç'un gözaltına alındığını ve hakkında müstehcenlik suçundan işlem başlatıldığını duyurdu.

Yapılan yazılı açıklamada, bazı basın ve sosyal medya organlarında müstehcen içerikli konuşmalar ve yayınların yapıldığına dair haberlerin yer aldığı belirtildi. Bu kapsamda, X (Twitter) platformunda "Rockerpuck_Evil" kullanıcı adı ve "Pungent 666" rumuzu ile yöneticisi olduğu "İncel sohbet odası" başlıklı canlı sohbet odasında toplumun genel ahlakına ve değer yargılarına uygun olmayan konuşmalar yapıldığı tespit edildi.

Ayrıca, Twitch platformunda "Jahrein" rumuzuyla bilinen kullanıcının da benzer içerikli konuşmalar yaptığı belirtilerek, bu kişinin Ahmet Sonuç olduğu doğrulandı.

(E.K.) ve (A.S.) isimli şahıslar, 12 Eylül 2024 tarihinde Antalya Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı. Her iki şahıs hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 226. maddesi uyarınca müstehcenlik suçundan işlem başlatıldı.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER