© Royal Haber

Aile dizisi ikinci sezonu ile dönüyor

Salı akşamlarının vazgeçilmezi, yayınlandığı bölümleri ile reyting rekorları kıran Aile dizisi, 2. sezon ile ekranlara geri dönüyor. Türk televizyonunun sevilen dizilerinden biri olan "Aile," ikinci sezonu için izleyicilerini heyecanlandırıyor. Diziye dair merak edilenler nihayet ortaya çıktı. İşte Merakla beklenen Aile dizisine dair tüm detaylar. Aile dizisinin ikinci sezonu ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı aşk ve aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele alan dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor. 14 Şubat’ta Show TV’de ekranlarında yaykın hayatına başlayan dizi varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.

Aile dizisi, 30 Mayıs tarihinde yayınlanan 13. bölümüyle sezon finali yapmıştı. dizinin yeni sezon tarihi diziseverlerin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. sezon finali yaparak ekranlara ara vermişti.Aile dizisinin hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı.Yapım tarafından yapılan açıklamaya göre, normalde Ağustos ayı itibarıyla setlere dönmesi beklenen Aile'nin yeni sezon çekimleri Eylül ayının ortalarına doğru başlıyor.Sevilen dizi  3 Ekim’de yeni bölümleriyle seyirciyle buluşuyor. Öte yandan gelen son bilgilere göre Aile dizisi 30. bölümde final yaparak ekranlara veda edeceği duyuldu.Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya ikilisiyle birlikte Show TV yönetimi de Aile dizisinin 30. bölümde final yapacağını doğruladı.

Aile'nin ilk sezonu ise izleyiciyi oldukça etkilemişti. Yayınlanan sezon finali bölümünde Aslan ve Cihan, öğrendikleri şok gerçeklerle karşı karşıya kalmıştı. En dikkat çekici anlardan biri, Cihan'ın Aslan'ı vuracağı sırada Devin'in Cihan'ı sırtından vurması ve böylece Aslan'ın hayatını kurtarmasıydı.

Sevdiği adamın ölümle burun buruna geldiğini öğrenen Devin, hamile olduğunu Aslan'a söyler. Aslan aldığı habere çok sevinir ancak Devin bu bebeği doğurmamakta kararlıdır.Aslan, Devin'e doğacak bebekleriyle yeni bir hayat kurmanın mümkün olduğunu kanıtlamaya çalışacaktır.Kıymet'ten gelen bir telefon Hülya'yı harekete geçirir. Diğer taraftan Aslan da evlatlık olan çocuğun kim olduğunu öğrenmek için planını işletmeye başlar.Aslan evlatlık olan çocuğun kim olduğunu öğrendiğinde ortaya çıkan gerçek, Aslan ve Hülya'nın ilişkisini derinden sarsar. Diğer taraftan bu gerçeği Cihan da öğrenir.Devin'in kliniğine gider. Klinikte yaşananlardan sonra Devin, terapi seanslarını sonlandırma kararı alır.Yağmur ve Eko'nun isteme töreni için herkes bir araya geldiğinde tüm sırlar birer birer gün yüzüne çıkar. Büyük bir tartışmanın sonunda Hülya; Devin ve Cihan'ın aylardır ondan gizli seans yaptıklarını Aslan'a söyler.Şimdi yüzleşme sırası Aslan ve Cihan'dadır. İki kardeş arasında o gece yaşanacak yüzleşme, aileye ait kanlı sırların ortaya çıkmasıyla büyük bir hesaplaşmaya dönerken; aile büyük bir yıkıma doğru sürüklenecektir.Şimdi herkes, hayatlarını altüst edecek bir dönüm noktasındadır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER