© Royal Haber

Alper Kul, Güldür Güldür Show'a Veda Ettiğini Duyurdu

Türk televizyonlarının sevilen programlarından Güldür Güldür Show'un uzun kadrosunda yer alan Alper Kul, yeni sezonda programında yer alacağını açıkladı. Sosyal medya üzerinden duyurduğu ayrılık mesajında ​​Kul, bu sezonun "geçeceğini" belirterek tüm ekibini ve izleyicilerini sevgiyle kucakladığını ifade etti. İşte detaylar...

Uzun yıllar ekranlarda başarıyla devam eden Güldür Güldür Show'da yeni sezon öncesinde bir ayrılık haberi daha geldi. Sevilen oyuncu Alper Kul, programda gelecek sezonda yer almayacağını açıkladı. 357 bölüm boyunca ilerleyerek buluşan Kul, bu kararın sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Alper Kul, ayrılığını şu sözlerle paylaştı: "Canlarım benim. Alkışınız, eğlenceniz bol olsun. Turneler kolay geçsin, anılar efsanevi olsun. Ben bu sezon Güldür Güldür ailemle birlikte ekranlarınızda olmayacağım."

Ayrıca, bu sezon "pas geçeceğini" belirten oyuncu, "Affınıza sığınarak, bu seneyi pas geçiyorum. Tüm ekibimi ve izleyicilerimizi hasretle, sevgiyle ve hürmetle kucaklıyorum" diyerek veda mesajını sonlandırdı.

Kul'un bu bilgilendirme sosyal medyadan büyük yankı uyandırırken, taraftarlar ve ekip arkadaşları ünlü oyunculara destek mesajları yağdırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER