© Royal Haber

Hasan Can Kaya'nın acı günü: Çok pazarlıkçı diye tanıtmıştı

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın "pazarlıkçı hala" olarak bilinen halası hayatını kaybetti. Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, halasının ani vefatını duyurdu. İşte detaylar...

"Konuşanlar" programıyla büyük bir hayran kitlesine ulaşan ünlü komedyen Hasan Can Kaya, acı bir kayıpla gündeme geldi. Kaya'nın, sosyal medyada "pazarlıkçı hala" olarak nitelendirdiği  halası hayatını kaybetti. Kaya, halasının vefatını sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla duyurdu.

Kaya'nın Paylaşımı Duygulandırdı

Ünlü komedyen paylaşımında, "Daha önce programıma da ziyarete gelen, 'pazarlıkçı hala' olarak viral olan, her gün neşeli, güçlü ve hiç şikayet etmeyen dünyalar tatlısı halamı kaybettik. Yaşadığı gibi yaşadığı yerde, kimse eyvallahı olmadan, kimseden bir şey istemeden bu dünyadan gitti. Seni çok harcadığım halacığım"

Kaya'nın bu paylaşım katılımcıları arasında büyük bir yankı uyandırırken, yedisinden başsağlığı mesajları yağdı. Halasının özellikle "pazarlıkçı" mizahi karakteriyle sosyal medyada geniş bir kesim tarafından sevilen biri biliniyordu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER