© Royal Haber

Adım Farah izleyiciden tam not aldı

Adım Farah Fox TV ekranındaki yayın hayatına devam ediyor. İlk sezonu ile izleyiciden tam not alan Adım Farah dizisi 2. Yayın hayatına başladı. İşte konusu ve oyuncuları ile bir hayli dikkat çeken Adım Farah dizisine ilişkin tüm detaylar.

Adım Farah 2. sezonuyla ekrana geldi. Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in yer aldığı Adam Farah dizisi yayımlanan ilk sezonu ile büyük beğeni toplamıştı. 2. sezonla beraber diziye yeni oyuncular katıldı. Şekillenen yeni kadroda Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Feyyaz Duman, Senan Kara, Lale Başar, Hatice Aslan, Sera Kutlubey, Burak Tamdoğan, Rastin Pakhanad, Mert Doğan, Derya Pınar Ak, Kemal Burak Alper, Burcu Türünz ve Mustafa Avkıran yer alıyor.Sevilen dizini konusu ise İran'dan kaçıp, hamile olduğunu öğrenmesiyle İstanbul'da kalmak zorunda kalan Farah asıl mesleği olan cerrahlık yerine temizlik işçisi olarak çalışmaya başlar. Bir gece, temizlik yaptığı bir mekanda, istemeden şahit olduğu trajik olay vesilesi ile Tahir Lekesiz ile karşı karşıya gelir. Tahir; yasadışı işlerle uğraşan bir aile şirketinin tepe elemanlarından biridir ve hayatını kurtarmış, küçük yaşta onu yanına alıp yetiştirmiş patronuna sadakatle bağlı bir adamdır. Fakat o gece kendini ilk defa beklemediği bir durumda bulur. Farah susmak ya da adaleti sağlamak için konuşmak arasında bocalarken, Tahir ise hayatında ilk defa masum bir kadın ve çocuğun kaderiyle ilgili karar vermek zorundadır.

Demet Özdemir Nereli?, Demet Özdemir nerede dansetti? 

Demet Özdemir, 26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli’nde bir kasabada doğdu. Anne-babasının  boşanmasının ardından sonra annesi ve ablası ile beraber İstanbul’a taşındı. İlerleyen zamanlarda Bengü’nün dans kadrosuna girdi, 1,5 yıl orada dans etti. 2009 yılında Mustafa Sandal’ın “Ateş Et” ve “Unut” Klibinde dansçı kadrosuna oldu. Aralık 2013’de Blue Jean Dergisi Takviminde yer aldı. Lise yıllarında 3 ay dans dersleri aldı. Lise bittikten sonra 2 yıl Şahika Tekand'da tiyatro eğitimi aldı.2013 yılında "Sana Bir Sır Vereceğim" adlı dizide oynayarak dizi hayatına başladı. 2014 yılının Nisan ayında Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde olduğu “Kurt Seyit ve Şura” dizisine İstanbul dönem projesi kadrosuna Alya rolüyle dahil oldu. 2015 yılında "Çilek Kokusu" adlı dizide Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Uğur Demirpehlivan, Murat Başoğlu, Laçin Ceylan, Mine Tugay ile birlikte oynadı.2019 yılının Aralık ayından itibaren TV8'de yayımlanan ve Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nu Camdaki Kız adlı gerçek bir romandan uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterini canlandırdı.Demet Özdemir, 28 Ağustos 2022 tarihinde oyuncu Oğuzhan Koç ile evlendi. 8 Nisan 2023 tarihinde boşandılar.

 Engin Akyürek kimdir? Engin Akyürek hangi dizilerde oynadı?

Engin Akyürek, 12 Ekim 1981 tarihinde, Ankara’da dünyaya geldi. Lise öğretimini tamamlamasının ardından Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’ne kayıt olan Akyürek, burada tarih eğitimi aldı. Akyürek’în kameralarla buluşması Türkiye’nin Yıldızları adlı yetenek yarışması sayesinde oldu. 2004 ve 2005 yıllarında, Yabancı Damat’ın yayınlanan ilk iki sezonunda canlandırdığı Kadir karakteri ile hayran kitlesini genişletti. Akyürek’in başrolde olduğu ilk yapım ise, usta senarist Meral Okay ile yönetmen Ulaş İnaç’ı buluşturan Bir Bulut Olsam oldu. Melisa Sözen ve Engin Altan Düzyatan ile beraber başrollerde yer alan Akyürek, diziye adını veren Mustafa Bulut karakterini canlandırdı. 2010 - 2012 yılları arasında televizyonlarda oynayan “Fatmagül'ün Suçu Ne?” adlı dizide Beren Saat ile birlikte Engin Akyürek başrolde oynadı.Farah Zeynep Abdullah ile birlikte, 2014 yılında vizyona giren Bir Küçük Eylül Meselesi adlı filmdebaşrolde oynadı.Engin Akyürek 2014 yılında “Kara Para Aşk” adlı dizide Tuba Büyüküstün, Nebahat Çehre ve Erkan Can ile beraber başrolde oynadı. 2018 yılında Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği Bir Aşk İki Hayat filminde başrolleri Engin Akyürek ve Bergüzar Gökçe Korel paylaştı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER