© Royal Haber

Mehmet Ali Erbil'den şok ayrılık

Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan’la yollarını ayırdı

Ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük olan 26 yaşındaki Gülseren Ceylan’la yeni bir aşka yelken açmıştı. Fakat alınan son bilgiye göre çiftten ayrılık haberi geldi.


Aralarında ciddi yaş farkı bulunan ve birçok eleştiriye kulak tıkayan Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki Gülseren Ceylan’la aşk yaşıyordu. Gülseren Ceylan’ın doğum gününde evlenme teklifi eden ve hemen ardından son model spor araba hediye eden Erbil, yurt dışında evlilik hazırlığı yapıyordu. İddialara göre gelin adayı Ceylan’ın düğün istekleri bitmedi. Gülseren Ceylan’ın Erbil’den ev istediği, Erbil’in ise Ceylan’ın isteklerine yetişememesi sebebiyle ilişkilerini noktaladığı öğrenildi. 

Taraflardan her hangi bir açıklama gelmedi. Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’le aynı yaşta olan Gülseren Ceylan “Durumun parayla ilgisi yok. Ben onun yanında çok mutluyum. Hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum. Kimsenin ne dediği umrumda değil” şeklinde konuşmuştu.

Peki Gülseren Ceylan kim?

Gülseren Ceylan, ünlü komedyen, oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil’in sevgilisi olarak tanınmaktadır. 26 yaşında ki Gülseren Ceylan, doğum gününde Mehmet Ali Erbil’den evlilik teklifi almıştı. Ceylan ınstagramda @gulscey kullanıcı adıyla 10.000 takipçiye sahiptir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER