© Royal Haber

Olumsuz Hava Koşulları BUDO Seferlerini Durdurdu

Bursa ile İstanbul arasında düzenlenen deniz otobüsü seferlerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle 8 sefer iptal edildi. İşte detaylar...

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), resmi internet sayfasından yaptığı açıklamada, bugün belirli seferlerin iptal olduğunu duyurdu. İptal edilen seferler arasında saat 09.30'da Bursa (Mudanya) ile İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Bursa (Mudanya) ile Armutlu (İhlas) arasında gerçekleşmesi planlanan seferler yer alıyor.

Ayrıca, saat 10.00'da Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferi, 11.30'da İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferi ve 12.55'te Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferleri de iptal edildi.

BUDO, ayrıca bu sabah saat 07.00'de Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve 08.00'de İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferlerinin de aynı gerekçelerle gerçekleştirilemediğini bildirdi.

İptal edilen seferlerin gerekçesi hakkında detaylı bilgi verilmezken, yolcuların alternatif ulaşım yöntemlerini değerlendirmeleri öneriliyor. BUDO'nun güncel sefer durumları ve yapılacak olan seferler için yolcuların resmi internet sitesini takip etmeleri önemle duyuruluyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER