© Royal Haber

Emeklinin gözü kabinede

Emekli maaş zamları için kabine toplantısını bekliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı “Müjde” şimdiden merak konusu oldu. Memur maaşı ne kadar olacak? Kabine toplantısı ne zaman? Merak edilen soruların cevabı haberimizde

Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın emekli ve memurlara müjdeyi bu toplantı sonrası vermesi bekleniyor...
Emekli ve memurlar maaş zammını bekliyor. Asgari ücret sonrası emeklilerin istediği maaş artışına ulaşamaması tepkileri de beraberinde getirmişti.
Bu konuda gelişmeler yaşanacağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yapılan partisinin olağanüstü genel kurul toplantısında açıklamıştı.
Bu açıklamanın ardından emekliler yeniden umutlandı.

Emeklenin beklediği müjde kabine toplantısından çıkacak. Peki kabine toplantısı ne zaman?

Cumhurbaşkanlığı kabinesi bugün toplanacak. Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilecek toplantıda memur ve emekli maaşlarına ilişkin düzenlemeler konuşulacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının tarihini vermişti. Kabine, bugün sarayda toplanacak. Milyonlarca memur ve emeklinin beklediği toplantıda, maaşlara ilişkin iyileştirilmeler yapılacak. “Müjde var” şeklinde ifade eden Erdoğan, AKP 4. Olağanüstü Büyük Kongresin de “ Hayat pahalılığını çözmekte kararlıyız, ilk kabine toplantısından sonra yeni müjdemizi emekli memurlarına açıklayacağız.” demişti.
Kabine toplantısının saati ise önümüzdeki saatlerde netleşecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER