© Royal Haber

2024 kurbanlık fiyatları ne kadar oldu? İşte küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları!

Kurban Bayramı'na 2 aydan fazla zaman olsa da , vatandaşlar kurbanlık fiyatlarını araştırmaya başladı. 2024 yılının kurbanlık fiyatları, internet arama motorlarında sıkça yer bulmaya başladı. Özellikle küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları merak ediliyor. İşte fiyatlar...

"Dini bayramlar olan Ramazan ve Kurban Bayramı yaklaşırken, vatandaşlar bu yılın kurbanlık fiyatlarını merak etmeye başladı. 2024 yılında kurbanlık fiyatlarının nasıl olacağına dair arayışlar artarken, hem küçükbaş hem de büyükbaş kurbanlık fiyatlarına dair tahminler gündeme gelmeye başladı.

İşte 2024 Kurbanlık Fiyatları:

2024 yılında büyükbaş kurbanlıkların 30 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor. Küçükbaş kurbanlıkların ise 9 bin ila 13 bin lira arasında olması öngörülüyor. Kesim fiyatları da dikkat çekiyor. Kuzu için kesim fiyatının 420 TL, dana için ise 300-320 TL olarak belirlendiği ifade ediliyor. Uzmanlardan gelen yorumlar ise kurbanlık fiyatlarının Kurban Bayramı’na kadar daha da yükselebileceği yönünde. Yaklaşık 3 ay sonra koç fiyatlarının 15 ila 20 bin lira arasında olabileceği tahmin ediliyor."

Büyükbaş kurbanlık fiyatları:

Hisseli kurban (1/7): 4 bin 300-5 bin TL

Dana: 30 bin TL’den başlaması bekleniyor.

Küçükbaş kurbanlık fiyatları:

Koyun: 8-12 bin TL

Koç: 9-13 bin TL

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER