© Royal Haber

Türkiye Kupası kuraları çekildi, işte Kayserispor'un rakibi

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi saat 14.00'te kulüp yetkililerinin katılımı ile Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı. Kura çekimini canlı takip edebilirsiniz

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi saat 14.00'te kulüp yetkililerinin katılımı ile Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı.
Bu turda kupa müsabakalarına, 2. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 25 takım ile Trendyol Süper Ligden 10 takım, Trendyol 1. Lig'den 11 takım, TFF 2. Lig'den 10 takım ve TFF 3. Lig'den 12 takım olmak üzere toplam 68 takım katıldı. Bu tur yine tek maç eleminmasyon sistemine göre oynanacak.  

Türkiye Kupası’na bu turda katılan Mondihome Kayserispor, kura çekimine seri başı olarak girdi. Temsilcimiz maçını kendi evinde oynayacak. Kayserispor adına kura çekimine Basın sözcüsü Samet Koç katıldı. 

Kayserispor’un rakibi Alagöz Holding Iğdırspor 
Kayserispor’un rakibi olan Alagöz Holding Iğdırspor, bu sezon Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele ediyor. Ligde 7 maça çıkan Iğdır ekibi 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 12 puan topladı. Alagöz Holding Iğdırspor averaj ile 5. basamakta yer alıyor. 

İki tur geçen 3. Lig Temsilçimiz Talasgücü Belediyespor ise bu turda seri başı olamadı. Sarı-Lacivertli takımdan kura çekimine temsilci katılmadı. Talasgücü maçını deplasmanda oynayacak. 

Talasgücü’nün rakibi Somaspor oldu
Talasgücü Belediyespor, Türkiye Kupası 3. Turunda Türkiye İkinci Futbol Ligi 2. Gru takımmalarından Somaspor ile eşleşti. Somaspor bu sezon grubunda oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 12 puan topladı. Siyah-Beyazlı renklere sahip olan kulüp grubunda 6. basamakta bulunuyor.  

Türkiye Kupası 3 Tur maçları 31 Ekim, 1, 2 Kasım tarihleri arasında ileride açıklanacak program dahilinde oynanacak. 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER