© Royal Haber

Dünya'nın Beklediği Maçta Geri Sayım Başladı: Joshua ve Dubois Tartıya Çıktı

Anthony Joshua ve Daniel Dubois, Londra'da gerçekleşecek olan IBF ağır sıklet şampiyonluk maçı öncesinde tartıya çıktı. İşte büyük maçın detaylar...

Joshua ve Dubois Tartıda! Unvan Maçı Öncesi Son Durum

Anthony Joshua ve Daniel Dubois, Londra'da gerçekleşecek olan IBF ağır sıklet şampiyonluk maçı öncesinde tartıya çıktı. Dünyanın merakla beklediği bu dev karşılaşma, İngiltere'nin başkenti Londra'daki ünlü Wembley Stadyumu'nda gerçekleşecek. Tartı sonuçlarına göre Anthony Joshua 114.4 kilogram olarak ölçülürken, şampiyon Daniel Dubois 112.8 kilogram ağırlığa sahip.

Wembley’de Unvan İçin Son Hazırlıklar

96.000 kişilik dev Wembley Stadyumu’nda yapılacak unvan maçı, Cumartesi akşamı boks severlerin nefeslerini kesecek. İki ağır sıklet boksör, son tartı sonrası yüz yüze geldi ve kozlarını paylaşmaya artık saatler kaldı.

Joshua vs Dubois Boks Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Büyük heyecana sahne olacak bu unvan mücadelesi, DAZN dijital platformundan canlı olarak yayınlanacak. Global izleyici kitlesi, bu dev mücadeleyi platform üzerinden takip edebilecek.

Joshua'nın Favori, Dubois'ın Sürpriz Yükselişi

Joshua’nın tecrübesi ve önceki şampiyonlukları, onu favori olarak gösterirken, genç şampiyon Dubois ise bu büyük maçı kazanarak kariyerinde yeni bir sayfa açmayı hedefliyor.

Boks dünyasının ilgi odağı olan bu karşılaşmada hangi boksörün galip geleceği tüm dünya tarafından merakla bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER