© Royal Haber

Son dakika... MSB acı haberi duyurdu: Bir asker şehit oldu!

Son dakika haberine göre, Milli Savunma Bakanlığı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde meydana gelen bir trafik kazasında Piyade Er Uğurcan Işık'ın şehit olduğunu duyurdu. Aynı kazada 11 askerin de yaralandığı bildirildi. Yaralı askerlerin durumu hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi. Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı acı haberi duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde meydana gelen trafik kazasında Piyade Er Uğurcan Işık'ın şehit olduğunu bildirildi. Açıklamada aynı araçta bulunan 11 askerimizin de yaralandığı aktarıldı.

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, meydana gelen trafik kazası sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Er Uğurcan Işık şehit olmuş, 11 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz”

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER