© Royal Haber

Son dakika haberi... Tutuklu Salim Güran'ın Avukatı Narin'in Davasından Çekildi!

Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak tutuklanan Salim Güran'ın avukatı Seda Tuğrul, davadan çekildiğini açıkladı. Tuğrul, yaptığı açıklamada, bir anne olarak davayı yakından takip edeceğini belirtti. Bu gelişme, cinayet davasının seyrini etkileyebilir. Seda Tuğrul, "Bir anne olarak davanın takipçisi olacağım" sözleriyle kamuoyuna mesaj verdi. Salim Güran’ın savunması için yeni bir avukat atanması bekleniyor.

Narin Güran cinayetiyle ilgili baş şüpheli olan amca Salim Güran’ın avukatı Seda Toğrul, davadan çekildiğini açıkladı. Avukat Toğrul, daha önce yaptığı açıklamada karar vermediğini belirtmesine rağmen, nihayetinde müvekkili Salim Güran'ın dosyasından çekilme kararı aldı.

Son Görüşmesini Bugün Yaptı

Halktv.com.tr muhabiriyle gün içinde telefonla yaptığı görüşmede Toğrul, henüz davadan çekilip çekilmeyeceği konusunda kesin bir karar vermediğini ifade etmişti. Ancak avukatlık etiği konusunda kararlı bir tavır sergileyerek, "Narin'e zarar veren her kim olursa onun avukatlığını üstlenmem" demişti. Toğrul, Salim Güran ile son olarak bugün öğlen saatlerinde cezaevinde bir görüşme gerçekleştirmişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER