© Royal Haber

Recep Uçar 2 puan ortalamasını yakaladı

Mondihome Kayserispor’un başında 8 maça çıkan Teknik Direktör Recep Uçar, bu sürede 16 puan toplayarak maçbaşı 2 puan ortalamasına ulaştı

Mondihome Kayserispor’da aldığı başarılı sonuçlar ile dikkatleri üzerine çeken Teknik Direktör Recep Uçar’ın takımın başında çıktığı 8 maçta başarılı karnesi dikkat çekiyor. Sarı-Kırmızılı takım ile ilk maçına ligin 5. hafftasında oynanan Gaziantep FK müsabakası ile çıkan Uçar, bu sezon 8 maçta sahaya adım attı. Oynanan bu maçlarda 5 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Recep Uçar tam 16 puan toplayarak maç başına 2 puan ortalaması yakalayarak takdir topladı. 
Teknik Direktör Recep Uçar idaresinde sahaya çıkan Mondihome Kayserispor Gaziantep FK, Çaykur Rizespor, Atakaş Hatayspor, Corendon Alanyaspor ve Kasımpaşa takımlarını mağlup etti. Buna karşılık Beşiktaş ve Ankaragücü maçlarından yenilgi ile ayrılan Sarı-Kırmızılı takım tek beraberliğini ise kendi sahasında Başakşehir’den aldı. 
Teknik Direktör Recep Uçar ile çıktığı maçlarda Mondihome Kayserispor 8 maçta tam 12 gol atarken kendi kalesinde ise 10 gol gördü. Takımı 4. hafta sonunda 6 puan ile 10. sırada devralan Teknik Direktör Recep Uçar, topladığı 16 puan ile takımı 22 puana çıkardı ve şu anda 3. sıradaki takım ile aynı puana sahip olmasına rağmen averaj ile 6. basamağa taşımayı bildi.  
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER