© Royal Haber

Polis Memuru Şeyda Yılmaz'ı Şehit Eden Yunus Emre Geçti Tutuklandı!

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde, motosiklet hırsızlığı suçundan yakalandı Yunus Emre Geçti, ortaya çıkan arbedede polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit etti. Olayın ardından kaçan zanlı, güvenlik güçlerinin başarılı operasyonuyla yakalandı ve çıkarıldığı, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İşte detaylar...

Ümraniye’de Şehit Olan Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ın Katili Yakalandı: Suç Dosyası Kabarmış!

Ümraniye'de dün akşam saatlerinde meydana gelen trajik olayda, 26 suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti, motosiklet hırsızlığı suçundan gözaltına alınmasının ardından karakoldan firar etti.

Ihlamurkuyu'da polislere direnen şüpheli, çıkan arbedede bir polis memurunun silahını ele geçirerek çevreye ateş açtı. Olayda polis memuru Şeyda Yılmaz (27) ağır yaralandı ve tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Olay sırasında polis memuru Kürşat Hakkı Sarıtepe ve şüphelinin annesi P.G. de yaralandı.

Kaçış Sonrası Yakalandı

Firar eden Yunus Emre Geçti, kısa bir süre sonra yakalanarak Cinayet Büro Amirliği'nde sorguya alındı. Şüpheli, olayı tam olarak hatırlamadığını iddia etse de yapılan soruşturmalar sonucunda suçun boyutları ortaya çıktı. Geçmişte işlediği 26 ayrı suç kaydı bulunan şüphelinin suç geçmişi oldukça kabarık. Madde kullanımı, kasten yaralama, cinsel taciz, yağma ve motosiklet hırsızlığı gibi çeşitli suçlardan sabıkası bulunan Geçti, sorgusunun ardından Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

Zanlı Çöp Poşeti İle Götürüldü

Kadın meslektaşlarını şehit eden Yunus Emre Geçti, polisler tarafından çöp poşeti giydirilerek çevre ve hayvan koruma aracı ile adliyeye götürüldü. 19 yaşındaki şüpheli, hakim karşısına çıkarıldı ve ağır ceza ile yargılanmasına karar verildi.

Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ın Şehadeti Ülkeyi Yasa Boğdu

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit olması büyük bir üzüntüyle karşılanırken, emniyet güçleri olayın aydınlatılması ve şüphelinin adalete teslim edilmesi için hızlı bir operasyon gerçekleştirdi. Olayın detayları ve şüphelinin işlediği diğer suçlar ise kamuoyunu derinden sarstı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER