© Royal Haber

Kayserispor'da Bahoken Krizi

Mondihome Kayserispor'da sorunlar bitmiyor

Kayserispor’da bu sezon taraftara büyük stres yaşatan transfer tahtası son gün açılmış, ama sorunları arkası kesilmemişti. Kısa bir süre açık kalan transfer tahtası yeniden kapanmıştı.
Sorular bununla da bitmedi. Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı, ekran ekran dolaşarak eski yönetimin yaptığı borçlardan şikayet ederken, kendisinin de kısa önce yaptığı transferin parasını ödemediği ortaya çıktı.
Transfer tahtasının açılması sonrası takıma kazandırılan Bahoken’in 45 bin Avroluk ödemesinin yapılmadığı ve bu nedenle oyuncunun kulübe ihtar çektiği öğrenildi. Kendi yaptığı transferin üzerinden daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen ödeme yapmayan yönetimin eski yönetimleri farklı suçlamalar ile karşı karşıya bırakması akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Kayserispor forması ile 5 maça çıkan 86 dakika oynayan forvet futbolcusu Stephane Bahoke’in, alacağı 45 Bin Avro’nun ödenmesi için Alanyaspor maçının oynandığı Pazartesi günü kulübe ihtar göndermesi ise dikkat çekti.
Ali Çamlı ve yönetiminin daha sezon devam ederken oyunculara ödeme yapmamışı, sezonun maddi olarak zor geçeceği sinyallerini verdi. Taraftarlar ise, “Umarız bu borçlar zamanında ödenir de gelecek yönetimlere borç batağı bırakılmaz” yorumlarında bulundular.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER