© Royal Haber

İşte Kayserispor'un kupa rakibi

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur Kuraları çekildi. Mondihome Kayserispor, İkinci Lig Beyaz Grup takımlarından Vefa Group Vanspor Futbol Kulübü ile eşleşti.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Kura Çekimi kulüp yetkililerinin katılımı ile Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. 
Yapılan kura çekimi sonrasında Mondihome Kayserispor, İkinci Lig Beyaz Grup takımlarından Vefa Group Vanspor Fubol Kulübü ile eşleşti. İkinci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vefa Group Vanspor takımı bu sezon oynadığı 11 maçta 9 glibiyet, 2 yenilgi alarak 27 puan topladı ve grupta ikinci sırada bulunuyor. Bu tur yine tek maç eleminasyon sistemine göre oynanacak. Karşılaşma Kayseri'de...Karşılaşma programı daha sonra açıklanmak üzere 5, 6 ve 7 Aralık tarihleri arasında Kayseri’de oynanacak. 
Bu turda kupa müsabakalarına, 3. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 34 takım ile Trendyol Süper Lig'den 6 takım, Trendyol 1. Lig'den 7 takım ve TFF 2. Lig'den 9 takım olmak üzere toplam 56 takım katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER