© Royal Haber

Halis Bayancuk'tan Cübbeli Ahmet'e sert cevap!

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, geçtiğimiz günlerde yaşadığı saldırı hakkında CNN Turk ekranlarında açıklamalarda bulundu. Cübbeli Ahmet, saldırının ardından yaptığı açıklamalarda, olayın arkasında bazı kişilerin olabileceğini söyleyerek Halis Bayancuk’u ima etmesi üzerine Bayuncuk'tan sert cevap geldi. işte detaylar...

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, geçtiğimiz günlerde yaşadığı saldırı hakkında CNN Turk ekranlarında açıklamalarda bulundu. Saldırının ardından yaptığı açıklamalarda, olayın arkasında bazı kişilerin olabileceğini belirten Cübbeli Ahmet, Halis Bayuncuk’u dolaylı yoldan suçlayarak Tevhid ehlinden bazı isimlerin bu işin içinde olabileceğini ima etti.

Bu açıklamalara yanıt olarak Halis Bayuncuk, sosyal medya üzerinden sert bir tepki verdi.

İşte Halis Bayuncuk'un (Ebu Hanzala) Cübbeli Ahmet'e verdiği cevap:

Cübbeli Ahmet kendisine yapılan saldırıyla ilgili benim de ismimi zikrederek Tevhid ehlinden birilerinin de bu saldırının arkasında olabileceğini ima etmiş. Bu zevzekliğe karşı şunu söylemek isterim:

Senin bize iftira ve hakarette bulunduğun bir gerçektir. Ancak muvahhitlerin imamı olan Allah Resulü (sav), senin imamın olan kabirperest müşrikler tarafından çok daha ağır iftira ve hakaretlere maruz kaldı. Allah (cc) ona (sav) sabretmesini ve müşriklerden yüz çevirmesini emretti. Biz de sana sabretmek ve senden yüz çevirmekle mükellefiz. Bir muvahhit bu ilkeyi çiğnemez, imamı olan Nebi'ye muhalefet etmez.

Ayrıca seni tüm kamuoyu karşısında tartışmaya davet eden, senin sapıklıklarını yine senin mezhebinin kitaplarıyla ispat edeceğini vadeden insanlar olarak sana niye saldıralım? Senin hüccet karşısındaki acziyetin, kendi cemaatini bölecek kadar ölçüsüz olduğun ve Allah düşmanlarıyla iş tutan bir bel'am olduğun bu kadar ayyuka çıkmışken, kim sana niye saldırsın? İlahi adalet senin aleyhine tecelli ediyor; en hikmetli davranış, seni kaderle baş başa bırakmak, aldığın onca ahın kader eliyle aheste aheste çıkışını izlemektir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER