AK Parti Sivas Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, sosyal medyada çok konuşulan iddialara sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile cevap verdi.
Güler, yaptığı paylaşımda Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in görevden alındığı iddialarının doğru olmadığını belirtti ve Zengin'in çalışmalarına devam ettiğini ifade etti.
Güler'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Sn. Özlem Zengin’in görevinin başında mecliste ki çalışmalarına devam ettiğini kamuoyuna iletmek isterim.
Uzun yıllar İstanbul teşkilatlarında birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet ve onur duyduğum Özlem Zengin başkanımızın davamıza olan inancının ve samimi çalışmalarının yakından şahidiyiz. Önümüzde ki dönemde de birlikte çalışmaya ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz."
Yorum Yazın