© Royal Haber

Yargı Dizisinin 75.bölüm fragmanı

Yargı dizisinin 75. bölüm fragmanı yayımlandı.

Yargı, yayımlandığı her bölümde reyting almaya devam ediyor. Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Aslan gibi oyuncuların olduğu Yargı dizisi ses getirmeye devam ediyor.
Geçtiğimiz bölümler de çiftimiz Ilgaz ve Ceylin'in kızları Mercan'a kavuşmalarını izlemiştik. Yayımlanan bölümlerde ise Mercan'ın anne demesi dört gözle bekleniyor. Ceylin'in kaybettiği vakti değerlendirmesi ve kızı Mercan'ın anne demesi için gösterdiği çaba, izleyiciler tarafından oldukça taktir ediliyor. Ilgaz'ın eşi Ceylin'e destek olması da dikkatlerden kaçmıyor. Tam her şey güzel gidiyor diye düşünülürken, senaryo gereği son bölümde yaşananların gelecek bölümü nasıl etkileyeceği oldukça merak ediliyor.
Ceylin, suçsuz sandığı ambulans şoförü ile konuşmaya başlaması, hemen ardından Ceylin'e ulaşamayan Ilgaz'ın Yekta'yı arayarak gerçekleri anlatması ile heyecanlı dakikalar yaşandı. Odaya giren yekta'nın vurulması ise izleyiceleri oldukça üzdü.

Yayımlanan bölüm fragmanında ise, Ilgaz'ın artık dayanamayarak operasyona karar verdiği görülüyor. Yekta'nın ise ölüp ölmeyeceği oldukça merak ediliyor. Bu sıra da Mercan'ın "Anne" diyerek, koşup Ceylin'e sarılması, sevindirici olayların yaşanacağını gösteriyor. Bakalım Yargı'da bu hafta neler yaşanacak?

Yargı her Pazar günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER