© Royal Haber

Sıra İbrahim Tatlıses'te mi?

Alp Kılınç adlı sosyal medya kullanıcısının yeni hedefi, İbrahim Tatlıses..

Kara para aklama iddiaları Türkiye gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Güzellik sektörüyle başlayan bu sistem, daha birçok farklı alanlarda ki usülsüzlükleri gözler önüne seriyor. Birçok güzellik merkezi sahiplerinin yanı sıra, kimi zaman ünlü iş insanlarına, kimi zamansa sanatçılara gözler çevriliyor. 
Alp Kılınç adında bir sosyal medya kullanıcı, bu işleri yakından takip ediyor. Hemen hemen bulunduğu her iddiaların doğruluğu ile bilinen Kılınç, bu seferde farklı bir iddada bulundu.

İbrahim Tatlıses'te mi?
Alp Kılınç, sosyal medya hesabında yeni bir iddiada bulundu. Bu sefer İbrahim Tatlıses hakkında paylaşımda bulunan Kılınç: "Güzellik salonlarıyla kara para aklama iddiaları sadece fenomenlere özgü değil. Her güzellik salonu kendi alt markalarını kuruyor. Şu anda İbrahim Tatlıses'in dahi güzellik salonları var ve her hafta bir şube açıyor. Ne alakası var, bilinmiyor. Ayrıca, paylaştığım birçok kişinin kendi alt markası bulunuyor. Yapılan araştırmalarda şirketin ve alt markayı kuran kişilerin hiçbiri ortaya çıkmıyor. Adeta hayali bir karakter yaratılmış gibi her şey sanki onların üzerine inşa edilmiş, ölü insanların kimlikleri kullanılmış gibi bir durum söz konusu.
Bu güzellik merkezlerinin sahibi ve ortakları ise bir dönem turizm şirketlerinde şoförlük yapan “göbekli amcalar!" dedi.



İbrahim Tatlıses'inde bu kervana katılıp katılmayacağı ilerleyen günlerde ortaya çıkacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER