© Royal Haber

Husumetlisini beyzbol sopasıyla öldürdü!

Muğla'nın Milas ilçesinde yaşanan olayda, bir şahıs husumetlisini alışveriş merkezinde gördüğü anda elindeki beyzbol sopasıyla saldırıya geçti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ancak saldırı sonucunda ağır yaralanan Ümit Özlü, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Milas ilçesindeki bir alışveriş merkezinde aralarında husumet olduğu iddia edilen M.K. ve Ümit Özlü karşılaştı. İkili arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

M.K. isimli öfkeli şahıs, elindeki beyzbol sopasıyla 49 yaşındaki Ümit Özlü'yü dövmeye başladı. Bu saldırı sonucunda Özlü ağır yaralandı. Durumu görenler hemen yetkililere haber verdi ve adrese çok sayıda ekip sevk edildi.

Kavga sırasında ağır yaralanan Ümit Özlü, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan M.K, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Yaşanan bu trajik olayla ilgili olarak polis tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER