© Royal Haber

Heyecanla Beklenen iPhone SE 4'ün Görüntüleri Sızdırıldı! İşte İlk Bakış

Son sızıntılar, bütçe dostu olarak bilinen iPhone SE 4'ün tasarımı hakkında heyecan uyandırıcı detaylar içeriyor. Görüntüler, cihazın beklenen tasarımını gösteriyor ve iPhone SE serisine özgü kompakt form faktörünü koruyor gibi görünüyor. Sızdırılan bilgilere göre, cihazın ön panelinde daha büyük bir ekran bulunacak ve modern bir görünüm sunacak. Tasarımın detayları ve özellikleri merakla beklenirken, iPhone SE 4'ün uygun fiyatlı bir seçenek olarak popülerliğini sürdürmesi bekleniyor.

2025 yılında piyasaya sürülmesi beklenen dördüncü nesil iPhone SE, heyecanla beklenen sızıntılarla gündeme geliyor. Yeni sızıntılar, cihazın tasarımıyla ilgili önemli detaylar içeriyor.

Görüntülerde, şeffaf koruyucu kılıfların bir tasarım revizyonuna işaret ettiği belirtiliyor. Selfie kamerası ve Face ID sensörleri için ekranda bir çentik olduğu görülüyor. Arka panelde ise tek bir kamera sensörü için bir oyuk bulunuyor. Kılıf, iPhone 13'e benzer şekilde daha büyük bir ekran, selfie kamerası ve Face ID sensörleri için bir çentik olduğunu gösteriyor. Ayrıca, iPhone SE serisinde Touch ID ve ana ekran düğmesini atlayan ilk telefon olabileceği öne sürülüyor.

Sızdırılan kılıf ayrıca, iPhone SE 4'ün arkasında tek bir kamera sensörü olduğunu ortaya koyuyor. 48 megapiksel olduğu söylenen bu sensöre bir LED flaş ve mikrofon eşlik ediyor. Kamera modülü iPhone XR'ın tasarımına benzetiliyor. Ses düğmeleri telefonun sol tarafında görülüyor ve ses düğmesinin üzerinde bir oyuk olduğu belirtiliyor. Bu, aksiyon düğmesi olabileceği söyleniyor. Sessize alma anahtarının yerini alan aksiyon düğmesi, şu anda en yeni iPhone olan 15 Pro ve 15 Pro Max modellerinde bulunuyor.

2025 yılında duyurulması beklenen telefonun özellikleri arasında, 61. içn OLED panel, Apple'ın şirket içinde tasarladığı 5G modem çipi ve USB Type-C bağlantı noktası yer alıyor. Telefonun boyutları ise 147,7x71,5x7,7mm olarak belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER