© Royal Haber

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Gazze'deki Zulme Dikkat Çeken Paylaşım Yaptı

Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı' operasyonunun ardından İsrail'in Gazze'ye yönelik hava saldırıları sürerken Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Gazze'de yaşanan insanlık dramına vurgu yaparak "İnsanlık bu zulme, tecavüze, teröre dur demek için neyi bekliyor? İnsan hakları, can, mal ve ırz dokunulmazlığı sadece dünyanın bir kısmı için mi geçerli? Allah'ım biz kulların bu alçaklığı durdurabilmekte aciz kaldık. Sen yardım eyle!" dedi.

Hamas, İsrail'e yönelik son yılların en büyük saldırısını gerçekleştirdi. İsrail ordusu 'savaş durumu alarmı' ilan etti. İsrail'in Gazze'ye yönelik hava saldırıları sürüyor. Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, İsrail'in ablukası altındaki Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkati çekti.

Kerem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"İnsanlık bu zulme, tecavüze, teröre dur demek için neyi bekliyor? İnsan hakları, can, mal ve ırz dokunulmazlığı sadece dünyanın bir kısmı için mi geçerli? Allah'ım biz kulların bu alçaklığı durdurabilmekte aciz kaldık. Sen yardım eyle!

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER