© Royal Haber

Fenerbahçe, Levent Mercan ile anlaştı

Fenerbahçe, Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren takımı için önümüzdeki sezonun yapılanmasına şimdiden başladı. Sarı-Lacivertliler, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaşmaya vardı. Bu hamle, Fenerbahçe'nin gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturma yolundaki kararlılığını gösteriyor. Levent Mercan'ın takıma katılmasıyla birlikte Fenerbahçe'nin orta saha ve hücum hattındaki seçenekleri daha da zenginleşecek.

Trendyol Süper Lig'de lider konumda bulunan Galatasaray'ın iki puan gerisinde yer alan Fenerbahçe, önümüzdeki sezonun kadro planlamasına şimdiden başladı. 10 yıllık şampiyonluk hasretini sona erdirip Avrupa'da da başarı hedefleyen Sarı-Lacivertliler, ezeli rakibi Galatasaray'ın da ilgilendiği genç yeteneği kadrolarına kattı.

Gazeteci Salim Manav'ın haberine göre; Fenerbahçe, Levent Mercan'ın yeni sezonda transferi için kulübü Fatih Karagümrük ile prensip anlaşmasına vardı. Genç oyuncu, büyük bir pürüz olmazsa Sarı-Lacivertli formayı giyecek.

23 yaşındaki sol bek, ara transfer döneminde Galatasaray'ın radarına girmişti. Ancak Sarı-Kırmızılılar, uzun uğraşlarına rağmen transferi tamamlayamamıştı. Bu sezon 31 resmi maçta forma giyen Levent Mercan, toplam 5 golün doğrudan asistini yaparak önemli bir performans sergiledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER