© Royal Haber

Fatih Erbakan Açıklama Yapıyor: "Türkiye'nin 3. partisi olduk"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart seçim sonuçlarıyla ilgili kameraların karşısına geçti. Erbakan, 14 Mayıs'taki seçimlere göre oy oranlarını yüzde 100 oranında artırdıklarını belirterek, "Yeniden Refah Partisi olarak oy oranımız yüzde 6'ya ulaşmış ve Türkiye'nin 3. partisi olmuştur" dedi. Bu açıklama, Yeniden Refah Partisi'nin seçimlerde elde ettiği başarıyı vurgularken, Türkiye siyasetindeki parti dinamikleri üzerindeki etkileri değerlendiriliyor.

 

31 Mart seçim sonuçları ardından kameraların önüne geçen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin seçimin yıldızı olduğunu ifade etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Yozgat Belediyesi'ni kazandıklarını belirten Erbakan, Türkiye'nin 3. büyük partisi konumuna geldiklerini vurguladı. Erbakan'ın "Bu sonuç Milli görüşün sadece ayak sesleridir." sözleri ise dikkat çekti.

YRP lideri Erbakan'ın açıklamaları şöyle;

-Seçim sürecinde canla başla mücadele eden tüm dava erlerini, adaylarımızı selamlıyorum. Gecemiz hayırlı olsun inşallah.

Yeniden Refah Parti'miz yüzde 6 oy oranına ulaşmış, oylarını 14 Mayıs'a göre yüzde 100 artırmış ve Türkiye'nin 3. partisi olmuştur.

Bu sonuçlara göre YRP, 31 Mart seçimlerinin galibi ve yıldızı konumdadır.

Şanlıurfa büyükşehir belediyesini, Yozgat belediyesini kazanmış durumdayız. 43 ilçe ve 24 belde belediyesini de kazanmış bulunuyoruz. Bize karşı yapılan tüm iftiralara aziz milletimiz sandıkta cevap vermiştir. Halkımız, yolunu kaybetmiş vefasızlara en güzel cevabı vermiştir.

Gazeteci trolleri, milletimiz sandığa gömmüşlerdir. Partimiz seçim sonuçlarını tamamıyla etkilemiştir. Bu sonuç Milli görüşün sadece ayak sesleridir.

Yeniden Refah Partisi seçimin tartışmasız kazananıdır. Hepinizi bağrıma basıyorum.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER