© Royal Haber

Eşi bu samimiyete daha fazla dayanamadı! Profil resmini değiştirdi

Survivor All Star'da Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlık, izleyicileri ve yarışmacıların çevresini etkilemeye devam ediyor.

Beria Özden, Yunus Emre ve Aleyna'nın samimi görüntülerine daha fazla dayanamadı ve eşiyle olan profil fotoğrafını değiştirdi. Bu değişiklikle yetinmeyen Beria Özden, eşinin baş harflerini de profilinden kaldırdı.

Yunus Emre'nin, eşi tarafından Aleyna'dan uzak durması konusunda uyarılmasına rağmen, yaşanan gelişmeler ve Aleyna ile olan yakınlığı bu uyarıları dikkate almadığı şeklinde yorumlanıyor.

Öte yandan, Aylen ile yaşadığı sinir krizi sonrasında Yunus Emre'nin samimi tavırları da dikkat çekmişti. Aleyna'nın da Yunus Emre'ye yönelik tepkisi, izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Son olarak, Yunus Emre'nin eleme potasına giren Aleyna'ya olan samimi davranışları ve desteği, olayların seyrini etkilemeye devam ediyor. Bu gelişmelerin ardından Beria Özden'in sosyal medya hesabındaki değişiklikler ise izleyiciler arasında tartışma konusu olmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER