© Royal Haber

Cem Yılmaz, Son Gösterisinin Gelirini Bağışladı

Komedyen Cem Yılmaz, son projesi olan 'Pek Yakında - Extr Act' adlı gösterisinden elde ettiği geliri Oyuncular Sendikası'na bağışladı. Yılmaz, sanat dünyasındaki meslektaşlarının daha iyi koşullarda çalışmalarını desteklemek amacıyla bu adımı attı.

Komedyen Cem Yılmaz, Tim Show Center'da sahnelenen 'Pek Yakında - Extr Act' adlı yeni performansından elde edilen geliri Oyuncular Sendikası'na bağışladı. Yılmaz, performansı izleyenlere teşekkür ederek, "Pek Yakında filmimizi izleyip yorumladığımız gecemize katılanlara teşekkür ederim" dedi. Ancak bağış miktarı resmi olarak açıklanmadı.

Oyuncular Sendikası da yaptığı açıklamada Cem Yılmaz'a teşekkür etti ve şu sözlere yer verdi:

"Sevgili üyemiz Cem Yılmaz'a tüm üyelerimiz ve meslektaşlarımız adına çok teşekkür ediyoruz. Oldukça özel anların yaşandığı, hepimiz için çok kıymetli bir geceydi. Elini üzerimizden hiç çekmeyen, her zaman meslektaşları ile omuz omuz olan çok değerli üyemiz Özkan Uğur'u ise özlemle andık. Meslektaş adaylarımız, konservatuvar öğrencilerini de bu özel gecede ağırlamış olmanın sevinci içerisindeyiz. Dayanışmayla, Güzel günlere..."

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER