© Royal Haber

Arslanbek Makhmudov’un Rakibi Junior Fa Maçtan Çekildi

Kumuk Türklerinden olan Arslanbek Ruslanoviç Makhmudov'un 25 Mayıs 2024 tarihinde Kanada'da Yeni Zelendalı Junior Fa ile yapacağı maç öncesi gelen bir sürprizle boks dünyası sarsıldı. Makhmudov, 1989 doğumlu ağır sıklet boksör Junior Fa'nın ani bir kararla emekli olduğunu ve boksa devam etmeyeceğini açıklamasıyla karşılaştı.

Kumuk Türklerinden olan Arslanbek Ruslanoviç Makhmudov, 25 Mayıs 2024 tarihinde Kanada'da Yeni Zelendalı Junior Fa ile yapacağı maç öncesi beklenmedik bir gelişmeyle karşılaştı.

Fightclub'ın haberine göre 1989 doğumlu ağır sıklet boksör Junior Fa, aniden emekli olduğunu ve boksa devam etmeyeceğini açıkladı. Bu nedenle, Makhmudov'un rakibi değişti ve yeni rakibi Miljan Rovcanin oldu. Rovcanin, son 9 maçında sadece dünyaca ünlü Jared Anderson'a yenilmiş ve 8 kez galip gelmişti.

Junior Fa ve Makhmudov, daha önce 20 Ocak 2012'de Hindistan'ın Mumbai şehrinde WSB'de karşılaşmış, ve 5 raunt sonunda kazanan Fa olmuştu. Ancak Arslanbek Makhmudov, rövanşı alacağına dair söz verdi.

Bu boks gecesinde ayrıca, Quebec eyaletine bağlı Shawinigan şehrinde bulunan Centre Gervais Auto'da gerçekleşecek olan bir maçta, Adanalı boksör Mehmet Nadir Ünal da yer alacak. Ünal'ın rakibi ise Rodolfo Gomez Jr olarak açıklandı.

Gecenin ana maçı ise Christian Mbilli ve Mark Heffron arasında olacak. Mbilli ve Heffron arasındaki maçta, WBC Amerika Kıtası Süper Orta Sıklet Kemeri de ortada olacak. Bu maçları Amerikan ESPN+ ekranlarından izlemek mümkün olacak.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER