© Royal Haber

Anne, Amca ve Yengenin Şüpheli Davranışları: Narin Güran Cinayetinde Yeni Gelişmeler

Narin Güran cinayetiyle ilgili son dakika gelişmeleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Olayla ilgili yeni kamera kayıtları gün yüzüne çıktı. Bu kayıtların, cinayetin aydınlatılmasında önemli bir rol oynaması bekleniyor. Ayrıca, Güran'ın cinayetinin ardından 3 amcasının evlerinde arama yapıldı. İşte haberin detayları...

Diyarbakır’da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün süren arama çalışmaları sonrası bir dere yatağında çuval içinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayet soruşturmasında önemli gelişmeler yaşanıyor. Adli tıp raporu ile cinayete kurban gittiği kesinleşen Narin’in katilinin bulunması için ekipler yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Son olarak, köyde elde edilen yeni kamera kayıtları TÜBİTAK’a gönderildi. Bugün de Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Jandarma ekipleri, Narin’in 3 amcasının evlerinde arama gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda, Memduh Erhan ve Barış Güran’ın evlerinde yeni kamera kayıtlarına ulaşıldı ve bu cihazlara el konuldu. Jandarma, TÜBİTAK ile iş birliği yaparak silinen kayıtların geri getirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Soruşturma Kapsamında Yapılan Aramalar

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk’in koordinasyonunda, Tavşantepe köyünde yürütülen soruşturma kapsamında, üç Cumhuriyet savcısının da katıldığı arama çalışmaları dikkat çekti. Olay yeri inceleme ekipleri ve JASAT ekipleri, Narin Güran’ın amcaları olduğu öğrenilen Memduh Erhan ve Barış Güran’ın evlerinde detaylı incelemelerde bulundu. Narin kaybolmadan önce bu evlerde kamera sisteminin bulunduğu ancak, kaybolduktan sonra kameraların aniden çalışmayı durdurduğu tespit edildi. Bu durum, soruşturmanın seyrini değiştirecek önemli bir bulgu olarak değerlendiriliyor.

Aile İçindeki Şüpheli Hareketler

Narin Güran soruşturmasında yaşanan son gelişmeler, yenge Hediye Güran’ın Narin’in baba evinde kaybolduğu gün yaptığı şüpheli temizlik ile ilgili bilgilerle daha da karmaşık bir hal aldı. İddialara göre, Hediye Güran, Narin kaybolmadan önce evde bulunan halıları, koltuk örtülerini ve yollukları yıkamıştı. Ayrıca, aile bireylerinin o gün içinde birden fazla kez banyo yapmaları da dikkat çekici bir diğer unsur olarak kaydedildi.

Tutuklamalar ve Soruşturmanın Seyri

Narin Güran cinayetinde, şu an için 12 kişi tutuklu bulunuyor. Ancak katilin kim olduğuna dair henüz net bir bilgiye ulaşılamadı. Savcılık ve jandarma ekipleri, yeni deliller elde etmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Narin’in ailesinin ve yakın çevresinin hareketleri, cinayetin çözümü açısından kritik öneme sahip.

Narin Güran’ın cinayeti, Diyarbakır ve çevresinde büyük bir yankı uyandırırken, tüm gözler soruşturmanın sonucuna çevrildi. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması adına toplumun duyarlılığı ve güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği vurgulanıyor. Narin’in ruhu için adaletin bir an önce tecelli etmesi umuduyla, gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER