© Royal Haber

Yargı Dizisi fragmanı yayınlandı

Yargı Dizisinde bu hafta neler olacak? 70. bölüm fragmanı yayınlandı.


Yayımlandığı ilk günden beri, hem senaryo hem oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan, seyirciyi ekrana kilitleyen Yargı dizisinde olaylar hız kesmeden devam ediyor. Her hafta farklı heyecana ev sahipliği yapan başarılı dizi, reytingleri sallamaya devam ediyor. Bu hafta 70. bölümüyle seyircisiyle buluşacak. Bakalım neler olacak...
Geçen hafta yayımlanan bölümde yaşananlarla, merak uyandırmaya devam ediyor. Son olarak Savcı olup kızını bulmaya kendini adayan Ceylin sonunda istediğine ulaşıyor. 29 Ekim 2023 Pazar günü yayımlanan 69. Bölümünde Ceylin ve Ilgaz, kızları Mercan'a kavuşuyorlar; ama, beklenmedik bir olay yaşanıyor! Olayların ardı arkası kesilmeyeceğe benziyor. Her hafta merakla beklenen Yargı dizisinin ise 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyirci Pazar günlerini iple çekiyor.
Yargı, Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Beste Sultan Kasapoğulları'nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı, ilk bölümü 19 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan dram, aksiyon, psikolojik gerilim, polisiye ve suç türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz paylaşmaktadır.

Yargı dizisinin konusu nedir?
Tesadüfen bir cinayet dosyasında karşılaşan savcı ve avukatın aşklarını ele alır. Savcı Ilgaz, mesleğini sonuna kadar yapan, dürüstlüğüyle nam salmış, kurallara bağlı başarılı bir savcıyken, Avukat Ceylin ise 'Adamı ipten alır' denilen tabirle anılan bir başarıya sahiptir. İkilinin tesadüfen karşılaşması, Yargı dizisini başlatır...

Yargı dizisi ne zaman ve nerede yayımlanıyor?
Her Pazar saat 20.00'de Kanal D ekranlarında yer alıyor.

Yargı dizisi oyuncu kadrosu
Kaan Urgancıoğlu

Devleşen yapım Kara Sevda dizisinde oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken Kaan Urgancıoğlu, Yargı dizisinde Ilgaz Savcı'ya hayat veriyor.

Pınar Deniz

Oynadığı her rolün hakkını veren başarılı oyuncu Pınar Deniz, Yargı dizisinde Avukat Ceylin'e hayat vererek Kaan Urgancıoğlu'nun partneri olarak karşımıza çıktı

Hüseyin Avni Danyal

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde 100 bölümde yer alarak ünlenen Hüseyin Avni Danyal, Yargı dizisinde Ilgaz'ın babası, Cinayet Büro Amiri Metin Kaya karakterini canlandırıyor.

Uğur Polat

Hem oyuncu hem seslendirmen olan ünlü oyuncu Yargı dizisinde, Yekta Tilmen karakterini canlandırmaktadır.

Uğur Arslan

Sinema oyuncusu ve müzisyen olan başarılı oyuncu Uğur Arslan Yargı dizisinde, Ilgaz'ın en yakın arkadaşı, Cinayet Büro komiseri olarak Eren Duman'a hayat veriyor.
Bunların yanı sıra, Zeyno Eracar, Pınar Çağlar Gençtürk, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Arda Anarat gibi oyuncularda Yargı dizisi oyuncu kadrosunda.








 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER