© Royal Haber

Yağışlar Kayseri'ye geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günün hava raporunu yayımladı. Kayseri genelinde Çarşamba gününden itibaren aralıklı yağış bekleniyor.

Kış aylarının gelmesiyle, kar yağışı ve yağmurun, yeteri kadar olmayışı vatandaşı düşündürdü. Aralık ayına gelmemize rağmen, tam olarak kış ayını yaşıyoruz denilebilecek bir hava hakim değil. Kayseri hala yazı yaşıyor. Hava biraz üşütse de, güneşli günler hala bizimle. Ancak bu hafta Kayseri geneline yağışın gelebileceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri ve çevresi için hava tahmini raporunu yayımladı. Yayımlanan hava tahmini raporuna göre hafta ortasından yağışlar Kayseri'ye gelecek. En düşük sıcaklık -2 iken, en yüksek sıcaklık 15 derece olacak.

Çarşamba ve Perşembe günleri, çok bulutlu hafif yağmurlu, yer yer hafif ve orta kuvette rüzgarlı, sıcaklık en düşük 1, en yüksek 13 derece olacak.
Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ise, çok bulutlu, aralıklı yağmurlu ve ara sıra hafif ve orta kuvvette rüzgarlı, sıcaklık en düşük -2, en yüksek 15 derece olacak.
Meteorolojinin her hangi bir uyarısı bulunmamakta.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER