© Royal Haber

Twitter Hesabım Kendi Kendisine Retweet Atıyor

Genellikle haber sitelerin ağırlıklı olduğu ve 140 karaktere sahip olan Twitter oldukça sık kullanılan sosyal medya platformudur.

. Twitterda insanları takip edebilirsiniz. Veya onlar sizi takip edebilir. Twitter da gönderinizi favorilere ekleyebilirler. Gönderinin altında bulunan kalp simgesine tıklamaları  yeterlidir. Yorum yapabilir veya retweet yapılabilir. Retweet sizin gönderinizin bir başka kişininde profilin ’de gözükmesi  demektirRetweet kısa yazılımı (rt) olarak geçer. Twitter da takipçi  artırma beğeni kasma, gibi kötü huylu programlarda vardır. Bu programlar twitter hesabınıza bir virüs gibi yayılır. Sizin izniniz olmadan honderi beğenir, rt yapar. Peki, bu durumdan nasıl kurtulursunuz? Twitter hesabınıza giriş yapın.
Ayarlar>uygulamalar bu kısma geldiğinizde, Twitter kullanmak icin izinli uygulamaları  göreceksiniz. Burada gördüğünüz yabancı uygulamaları kaldırmamız gerekmektedir. Böylelikle kendi kendine rt yapan korsan yazılımları kaldırmış olacaksınız. Son olarak twitter şifrenizi değiştirmeyi unutmamanız gerekmektedir.
Çünkü bu uygulamaları yüklerken erişim izni verdiğiniz için sizin adınıza işlem yapabilmektedir.
.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER