© Royal Haber

Son Dakika... MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada, Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın bir silah kazası sonucu şehit olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı ifade edilirken, MSB, şehit askere Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diledi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan yazılı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde görev yapan Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın, 11 Eylül 2024 tarihinde meydana gelen bir silah kazası sonucu şehit olduğu duyuruldu. Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda, "Kahraman silah arkadaşımız 11 Eylül 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve MSB mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER