© Royal Haber

Son dakika: Mehmet Büyükekşi istifa etti

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, istifa etti.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin, istifa edeceği yönünde haberler çıkmıştı. Ancak çıkan haberler sonrası Büyükekşi iddiaları yalanlamıştı. Açıklama yapan Büyükekşi: "Yönetim kurulumuz ve ben görevimizin basındayız. Ortaya atılan iddialar yalandır. Kasıtlı olarak bir karalama kampanyası başlatılmıştır. Hukuki olarak sonuna kadar takipçisi olacağız." demişti.

İddialar doğru çıktı
İddiaları yalanlayan Mehmet Büyükekşi cephesinden şaşırtan hamle geldi. Büyükekşi istifa etti. Açıklama yapan Mehmet Büyükekşi: "Türkiye Futbol Federasyonu’na 
Bu kararı almamda kişisel nedenlerim ve yeni bir döneme adım atmam gerekliliği olmuştur. Bu nedenle görevime son vermeyi uygun gördüm. 
Türk futboluna katkı sağlama fırsatı verdiğiniz için minnettarım. Bu süre boyunca görevde bulunmaktan ve TFF’nin gelişimi için çaba sarf etmekten dolayı büyük bir onur duydum. 
Görevimi en iyi şekilde devretmek için elimden geleni yapacağım. Yeni dönemde de Türk futboluna olan katlılarınızın devamını diler, kuruma ve takımlara başarılar temenni ederim. 
Saygılarımla."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER