© Royal Haber

Son Dakika Haberi... Narin Cinayeti Davasında Yeni Gelime: Şüpheliler Hakim Karşısında!

Diyarbakır'da Narin Güran'ın soruşturmasıyla ilgili soruşturma kapsamında toplanan 22 şüpheli savcılık sorgusu tamamlandı. 12 saat süren sorguların ardından şüpheliler Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. İşte detaylar...

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de cansız ceset derede bulunan 8. şahıs Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında önemli bir gelişme yaşandı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 22 şüpheli gözaltına alındı.

Önceki gün Narin'in ölü bulunduğu gün, yani 8 Eylül'de gözaltına alınan şüpheliler arasında Narin'in babası Arif Güran (44), annesi Yüksel Güran (44), ağabeyi EG (18), amcaları Ö.FG (29), BG (37), FG (42), KG (31), MG (40), H.İ.G., amca oğulları UG (24) ve OG (23), amca kızları MG (15) ve BG (19) , kuzeninin oğlu DG (22), yengeleri MG (46) ve MG (39), halası AK (40), eniştesi M.Ş., Salim Güran'ın işçileri Ö.Y. ve MS (40) ile işçinin 15 yaşındaki oğlu MK (23) ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yer aldı.

Şüphelilerin jandarma sorguları tamamlanarak sabah saat 06.00'da Diyarbakır Adliyesi'ne getirildiği bildirildi. Yaklaşık 12 saat süren savcılık sorguları sonunda şüpheliler Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER